Huomenna meillä on sitten pikku-neidin kastajaiset, ja kovasti on ollut puuhaa niiden saralla. Äkkiä se aika menee pikkuvauvan kanssa kun meidän neitikin on 8 päivän päästä 2 kk.

Tein tällaisia kakunkoristeita juhliin tuleviin kakkuihin, aamusella kun kummatkin neidit vielä nukkuivat. Kaikki koristeet tein SOKERIKUORRUTTEESTA (linkki)

1943737.jpg

Tässäpä ensiksi kokonaiskatsaus koristeisiin. ARVAAKO KUKAAN MIKÄ TULEE NEIDIN NIMEKSI :) 3 NIMEÄ JA NIMIEN KIRJAIMET ALKAVAT S, J, A :)

 

1943735.jpg

Tämä koriste tulee täytekakkuun keskelle. Kastepuvun tein SILIKONMUOTILLA (linkki), koristeeseen käytin myös VAALEANPUNAISTA ELINTARVIKEVÄRIÄ (linkki) sekä KULTASPRAYTA (linkki). Kuvassa näkyy hiukka huonosti mutta mekossa on jopa pitsikuviollinen helma, sekä hihat.

1943732.jpg

Nämä kukat tulevat myös kakkuun. tein näihin myös MURATTIMUOTILLA (linkki) sopivat lehdet mutta niistä en huomannut yksittäistä kuvaa ottaa. Nämä kukat on tehty tällaisella KUKKAMUOTILLA (linkki). Nuo valkoiset kupit, joiden päälle kukat olen laittanut, ovat tällaisia KUKKIEN MUOTOILUKUPPEJA (linkki). Nämä kukat ovat myös maalattu kultaspraylla ja kukkien keskustat olen maalannut ROOSALLA-SPRAYLLA (linkki) ja laitoin myös kukkien keskelle tällaiset KUKKAHETEET (linkki).

Sitten tein tällaisia nukkuvia vauvoja, joita sain aikaiseksi tällaisella NUKKUVAVAUVA-SILIKONIMUOTILLA (linkki), vauvatkin saivat värinsä kultaspraysta. Nämä vauvelit tulevat kenties muiden leipomusten päälle :)

1943728.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------

1943727.jpg

Ja lopuksi sitten vielä neidin tuleva koko nimi tulee koristamaan täytekakkua. Kirjaimet on tehty tällaisella KIRJAIN-JA NUMEROMUOTTISARJALLA (linkki) ja kirjaimet ovat myöskin sprayattu kultaspraylla.