Ja ohjetta tulee tässä:
5dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2 ½ leivinjauhetta
2½ vaniljasokeria
2dl banaanijogurttia
3 kananmunaa
150g voita sulana
1dl maitoa
pätkiksiä palasina
Sekoita kuivat aineet sekä pilkotut pätkispalat keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vähintään 10 min ennen kumoamista.
Tämä kakku on parhaimmillaan kun se saa vetäytyä yön yli jääkaapissa!!
Koristelussa käytin myös KULTATÄHTIÄ
Tässä toinen samanlainen kakku mutta pätkiksien tilalla käytin ihan tavallista suklaata.
Kommentit