Mansikkakakku, jonka täytteeksi laitoin mansikkamoussea (mukaillen hiukan ohjetta) Pohja on 4 munan sokerikakkupohja, kakku on kostutettu maito-tomusokeri seoksella ja pohjien pintaan sivelin hiukan myös mansikkaraparperi hilloa, reunoille pursotin floravispiä ja päälle sivelin mansikkahilloa (sille alueelle mihin marjat tulivat), mansikanmollukoita ja hyytelösokerista tehtyä kiillettä. 

 1942806.jpg

Mansikkamousse (alkuperäinen ohje napattu nasuttajan blogista (linkki), jonka kehittäjä on HELLAPOLIISI :)) oman näköiseksi muokattuna...

7 liivatelehteä
3.5dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
400 g mansikoita soseutettuna

Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia. Vatkaa kerma vaahdoksi. Soseuta vadelmat.

Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja soseutetut mansikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos edellä mainittuun seokseen ohuena nauhana, nostele joukkoon lopuksi kermavaahto.