Tämä kakku on tosiaankin tehty ihan vain huvin vuoksi. Olin tarkoittanut nuo maalauksen ja koristeet ihan toiseen kakkuun, mutta ne eivät sitten päätyneetkään alkuperäisversioon, ja minusta olisi ollut harmillista heittää niitä roskiin tai jättää käyttämättä, joten käytin ne sitten meillä täällä kotona kotikakkuun :) en nimittäin ole tehnyt täytekakkua ikuisuuksiin joka jäisi pelkästään meille, ja tällä voisi nyt esim. juhlistaa lastenhuoneen uutta ilmettä kun saatiin siellä remontti valmiiksi :)

1948827.jpg

Tosiaankin maalasin peten marsipaanille ja sitten piirsin sydänvuoan pohjalla ääriviivat mistä sain kuvan sitten saksilla leikattua oikean kokoiseksi.

Pohjana on 6munan kakkupohja, tehty sillä yhtäpaljon sokeria, munia ja jauhoja reseptillä. Kostutus tomusokerilla maustetulla maidolla. Pohjien pintaa sivelin ensiksi mansikkahilloa, jonka päälle asettelin banaaniviipaleet ja banaanin päälle tein mansikkakermaa, kuohukermasta ja pakastemansikoista. Kermat maustin tomusokerilla, pursotuskerman sekaan lisäsin myös vaniljakreemijauhetta..

1948826.jpg

Tällä sydänvuoalla, joka on nykyään minun lempparivuoka tulee kyllä todella korkeita ja näyttävän kokoisia kakkuja. Sydänvuoan löydät myynnistä täältä (linkki).

Ja laitanpas vielä tähänkin, että nuo kirjaimet ja numeron tein tällaisella muottisetillä (linkki), jolla mielestäni tulee todella upeita kirjaimia ja numeroita..tätä settiä alan käyttämään useasti tästä lähin :)

Tässä vielä maalauksesta oma kuva ja kirjainkoristeista omansa.

1948882.jpg

1948884.jpg