1322302453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän kakun idea lähti kun törmäsin http://kakkukekkerit.blogspot.com/2010/11/pipari-suklaa-juustokakku.html tällaiseen.

Tein kakun samalla tavalla mutta mustikkatäytteellä.

Täytteeseen tuli :

2 prk vispikermaa

1prk mustikkamarmeladia

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

4 liivatelehteä

tilkka vettä

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan maustamaton tuorejuusto ja mustikkamarmeladi

Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä ja sulata ne tilkassa vettä. Kaada liivateseos ohuena norona täytteen sekaan koko ajan täytettä sekoittaen.

1322302876_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vuoraa kulho kelmulla ja asettele kelmun päälle pipareita. Kaada täyte pipareiden päälle ja asettele päälimmäiseksi vielä kerros piparkakkuja.

1322302913_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anna kakun jähmettyä vuorokauden jääkaapissa. Kumoa valmis kakku lautaselle.

Tosi kiva ja helppo ohje, mitä olisin voinut tehdä toisin niin täytettä olisi voinut tuohon kulhoon nähden tehdä kaksin kertaisesti tai sitten vastaavasti ottaa käyttöön pienempi kulho jotta kakusta olisi tullut korkeampi ja näyttävämpi, nooh, ensi kerralla sitten, ei se kyllä makuun vaikuttanut ;) hyvää oli kuin mikä! :))