Löysin Cake Dream blogista hurmaavan ja herkulliselta vaikuttavan kakun ohjeen. Linkki : http://cakedream.net/blog/3227833 . Ja ajattelin sitä selaillessani, että tätä täytyy kokeilla. :). Oiva tilaisuus siihen löytyi kun kesälomat alkoivat niin mulla kuin tytöilläkin. Kakku oli varsin helppo tehdä, ja pääsääntöisesti kaikki tarvikkeet kuuluvat ns. peruselintarvikkeisiin, joten silläkin tavalla mukava leivottava, ettei aineksia tarvitse lähteä kaupoista etsimällä etsimään. No mutta sitten itse kakkuun. Joitain eroavaisuuksia tein alkuperäiseen verrattuna sillä laitoin kakun täyttö vaiheessa ensimmäiseen väliin suklaakastikkeen ja toiseen väliin kinuskikastikkeen. Lisäksi koristeluvaiheessa tein kinuskikermaa jota pursotin kakun päälle. Alkuperäisessä versiossahan kinuski on itsenäisenä raitanaan. :) Lisäksi lisäsin päällekkin banaaniviipaleita ja jätin kokonaan reunakoristelun pois. .Resepti on otettu suoraan cakedreamin blogista!4 munan vaalea kakkupohja

täyte:

ohuita banaaniviipaleita
kermaa

 suklaakastiketta:
 1/2 dl kaakaojauhetta (esim. van houten)
1 dl sokeria
0,75 dl vettä

Sekoita kaakaojauhe, sokeri ja vesi kattilassa ja keita seosta hiljalleen muutamia minuutteja. jäähdytä.Kinuski:

2 dl kuohukermaa

3/4 dl sokeria

3/4 dl fariinisokeria

1 tl voita

mausteeksi vanilliinisokeria

- mittaa sokerit ja kerma kattilaan. Anna kiehua kunnes seos paksunee. Kinuski on valmista

kun vesilasiin pudotettu tippa pysyy koossa. Lisää lopuksi voi. HUOM! Lisää valmiiseen kinuskiin tomusokeria niin saat kinuskista pursotettavan. Testaa ennen pursottamista. Lisäsin itse noin 1/2 dl tomusokeria valmiiseen kinuskiin.


    
Reunakoristelu:

vaaleaa kakkupohjamurua + kaakaojauhe

Kakun kokoaminen:

Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta ja levitä kermaa pohjan päälle. Viipaloi baania ohuiksi viipaleiksi ja asettele kerman päälle. Kaada kastiketta päälle. Laita toinen pohjapala ed.päälle ja kostuta ja täytä kakku samoin kuin edellinen. Levitä kermavalmiin  kakun reunoille ja päälle. Koristele reunat. Pursota kakun päälle kermapursotukset. Pursota kinuski ja suklaaraidat.