Meillä oli kova pohtiminen, että tehtäisiinkö me kinuski- vai mansikkakuorrutteista täytekakkua :). Päädyin sitten tekemään molemmat samaan kakkuun :). Tämä kakku kuvaa kyllä tosi hyvin tyttöjä muutenkin, ovat ihan eri puista veistettyjä. Vanhempi joka rakastaa mansikoita, on herkkä ja rauhallinen, prinsessa jutuista pitävä neiti. Nuorempi taas ja joka rakastaa kaikkea makeaa on täynnä menoa ja on eloisa ja vilkas keijuista ja kissoista pitävä pikku typykkä :). Molemmat yhtä ihania ja rakkaita ;) . 6-vuotiaalle tehtiin siis mansikka puoli ja pienemmälle kinuski puoli. Molemmille koristeeksi keijun kuvat, toiselle vähän pienempi keiju kuin toiselle. :)Täytekakku on 6 munan sokerikakkupohja, ja se on kostutettu maidolla.

Kakun väliin täyteeksi laitoin mansikkahilloa, tuoreita mansikkaviipaleita ja tomusokerilla maustettua vispikermaa.

Reunoilla vispikerma pursotukset.


Toiseen puolikkaaseen sivelin ensiksi mansikkahilloa ja asettelin päälle mansikkaviipaleet.

Tein mansikoiden päälle kiilteen hyydykesokerilla.

1dl vettä

½dl hyydykesokeria

kiehauta vesi ja lisää hyydykesokeri kokoajan sekoittaen. Kun seos on kirkastunut nosta kattila liedeltä. Lusikoi hyydykeliemi mansikoiden päälle.Toiselle puolelle keitin kinuskin.

Kinuski:

1½dl kuohukermaa

1dl fariinisokeria

1rkl voita

Mittaa paksupohjaiseen kattilaan kuohukerma ja fariinisokeri. Keitä seosta välillä sekoittaen hiljalleen 10-15minuuttia. Kokeile kinuskin kiinteyttä pudottamalla kakun päälle muutama pisara, jos kinuski ei imeydy kakkuun on se valmista. Lisää voi. Kaada kinuski varoen ja ohuena norona kakun päälle. Itse levitin kinuskin kolmeen eri kertaan kakun päälle. Joka kerroksen jälkeen annoin kinuskin hieman jähmettyä ennen kuin lisäsin lisää. Näin sain kinuskin pysymään omalla puolellaan, eikä se valunut myöskään reunoja pitkin.
Päällisten lisäämisen jälkeen nostin kakun jääkaappiin muutamaksi tunniksi, ja vasta sitten pursotin kakun päälle ja reunoille kerman.Viimeiseksi koristelin kakun.

Mansikkapuolella on käytetty mansikan makuisia toffeepalloja sekä mansikkasuklaa karkkeja. Kinuski-puolella on käytetty tomusokerilla kuorrutettuja toffeepalloja sekä suklaarusinoita. :) Koristeet on marsipaania.