30.6 tapahtuneen sähkökatkoksen yhteydessä Vuodatuksen vanha kuvapalvelin kärsi vaurioita, joiden takia kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet. Elokuuta 2009 edeltävät kuvat saatiin palautettua vanhoista kopioista. Tämän vuoksi kaikkien vuodatus.net blogit ovat olleet toimimattomissa lähes kuukauden...

Kuvapalvelimen katoamisen vuoksi joudun tekemään suuren siivouksen blogissani jotta saan tämän konseptin taas toimivaksi, ja täten myös peruutan/siirrän arvonnan myöhempään ajankohtaan, toivottavasti ymmärrätte. Minulla menee nyt jonkin aikaa postausten järjestelemisissä.
Itseäni harmittaa ihan hirveän paljon, koska kadoksissa on yli puolelt blogini sisältö kuvista, ja kaikkia ei ole edes minulla tallessa. Mutta olen päättänyt alkaa puhtaalta pöydältä. Toivottavasti jatkat blogini seuraamista, uusia postauksia on tulossa mansikkakakusta kakkukoristeisiin, joten blogini ei todellakaan hiljene. Tästä ei taida olla muutakuin tie ylöspäin :).


Kiitoksia kaikille blogiani seuraaville ja arvonnan laitan uusiksi auki kunhan saan blogini siivottua kävijä kuntoon, ne jotka kerkesivät käydä jo osallistumassa arvontaan , ovat automaattisesti jo mukana arvonnassa. Kiitos.


p.s. vielä ei uusien eikä vanhojen kuvien siirtäminen blogiini ilmesty joten, täytyy odotella että vuodatus.net saa blogit täydellisesti toimintaan ennen kuin voin alkaa postaamaan uusia leipomuksia.