Tällä ohjeella tulee salaattia reilusti, isolle porukalle, joten jos syöjiä ei ole valtavaa määrää niin voi pienentää..itse teen aina vähän oman tunnon mukaan.
Pussillinen fusilli kierremakaronia keitettynä
n. 450g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2kpl paprikaa : punainen ja keltainen
lehtisalaattia
1 prk säilykemandariinia
tuorekurkkua
1kpl punasipuli
viinirypäleitä oman maun mukaan
Kartanon salaattikastiketta.
Keitä makaronit ja paista kanasuikaleet. Silppua sipuli, salaatti, paprikat ja kurkku. Halkaise viinirypäleet kahtia. Valuta säilykemandariinista neste pois. Huuhtele makaronit kylmällä vedellä. Lisää kaikki ainekset salaattikulhoon ja kaada salaatinkastike joukkoon (lisätään oman maun mukaan/voi myös olla laittamatta jotta syöjä itse saa päättää kuinka paljon haluaa) ja sekoita kaikki sekaisin. Voit syödä salaattia heti, mutta maistuu hyvältä myös jääkaappi kylmänä.
Kommentit