Minusta nämä ovat hurmaavia, ja käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Sopivat täydellisesti piirakoita, muffinsseja, ja täytekakkuja sulostuttamaan..

1942539.jpg 

 

1. Kauli marsipaani rajaaja-tikkuja apuna käyttäen. Näin marsipaani ei tule liian ohueksi. (minä kaulitsin vain nuin pienen palasen sillä halusin tällä kertaa vain kokeilla)

1942541.jpg

2. Ota pakkauksen mukana olevalla pyöreällä muotilla marsipaanista paloja.

1942543.jpg

 

3.Kun haluat tehdä sitruunoita, päärynöitä, tai mansikoita aseta marsipaanipala leveyssuunnassa alustalle, samalla tavalla kuin kuvassa näkyy.

1942544.jpg

4. Kun haluat tehdä pyöreitä hedelmiä esim. appelsiineja, aseta marsipaanipala pituussuunnassa alustalle

5. Aseta alustan päällispuoli paikalleen ja rullaa marsipaani hedelmän muotoon.

1942548.jpg

1942550.jpg

6. Mikäli haluat työskennellä nopeammin, aseta kaksi marsipaanipalaa samanaikaisesti (n.3.5cm päähän toisistaan) alustalle ja rullaa kaksi hedelmää yhtä aikaa.

7. Värjää hedelmät haluamallasi tavalla, maalaten elintarvikeväreillä tai värjäämällä marsipaani alusta lähtien hedelmien väriseksi. Käytä hedelmien yksityiskohtien tekemiseen koristelijan työväline settiä.

1942552.jpg

 

 
Mansikka-sitruunapakkaus setti sisältää 5 osaa ja ohjekirjasen, jossa kuvalliset ohjeet marsipaanihedelmien tekoon. Setin löydät myynnistä TÄÄLTÄ .