Tämän ohje on otettu Fazerin suklainen keittiö sivuilta (linkki).

 

1949571.jpg

Muotti jolla nämä suklaat tein löytyy tällaisesta setistä (linkki)

Ohje myös suoraan sieltä.. käytin kokonaisia turkinpippureita jotka murskasin itse ja sitten suklaana käytin tavallista taloussuklaata.. ja kuten huomaat en laittanut näiden päälle turkinpippurirouhetta, minusta ihan riittävästi kun laittoi massaan. Nämä olivat helppoja ja hyviä :)

Ainekset

  • 250 g Fazer tummaa leivontasuklaata
  • 2 rkl voita
  • 100 g Fazer Tyrkisk Peber Crush-rouhetta
  • 50 g Fazer Tyrkisk Peber Crush-rouhetta koristeluun

Tee näin

Paloittele suklaat.
Sulata voi teflonkattilassa ja lisää mukaan suklaapalat. Varo, että voi ei ruskistu sulattamisen aikana. Sulata suklaapalat hitaasti hyvin miedolla lämmöllä. Sekoita suklaasulaan Tyrkisk Peber Crush-rouhe. Nostele seos jääpalamuotteihin ja ripottele päälle loppu rouhe. Anna suklaiden kovettua viileässä. Irrota turkinpippurisuklaat muoteista.

Vinkki!Jos sulatat suklaapalat mikroaaltouunin sulatusteholla, sekoita sulaan suklaaseen voin sijaan pari teelusikallista öljyä ennen turkinpippurirouheen lisäämistä.