Tein tällaisia ruusuja uudella silikonimuotillani, jo varastoon kesän kakkuja varten. Tiedä vaikka ne käytettäisiin jo ensiviikolla Siljan kaksivuotiskakkuun. Ruusuille en tehnyt vielä vihreitä lehtiä mutta nekin olisi tarkoitus tehdä kun kerkeää. Ensimmäisessä kuvassa näet ruusut ns. käsittelemättöminä ja alemmassa kuvassa ruusuihin olen lisännyt ruusunpunaista kimalletta.. tuo kimalle saa kyllä kivaa syvyyttä aikaiseksi kukkiin. Täytyy tehdä vielä lisää näitä ruusuja ja kokeilla myös millaisia saa aikaiseksi jos elintarvikeväreillä ja tusseilla näitä elävöttäisi :) mutta tässä tämän kertaiset ruusut. Todella kiva muotti jota tulen varmasti käyttämään jatkossa usein :)

SOKERIMASSAN LÖYDÄT MYYNNISTÄ TÄÄLTÄ (LINKKI)

1946990.jpg 

1946986.jpg

Ruusujen vahvuudella saa myös erinäköisiä kukkia tehtyä, vähemmän massaa niin ruusuista tulee hauraamman näköisiä, myös kukan väritys tekee kukasta ihan eriluontoisen,  kuten voit alla olevasta linkistä todeta. 

JUHANNUSRUUSU NIMISEN SILIKONIMUOTIN VOIT TILATA ITSELLESI TÄÄLTÄ!! (LINKKI). muotin mukana tulee todella hyvät ohjeet miten muotilla tehdään koristeita.

KORISTELUSSA KÄYTETTÄVÄ GLITTERI LÖYTYY TÄÄLTÄ (LINKKI)