Näiden banaanikakkusten reseptin olen myös napannut talteen eräästä ruotsalaisesta lehdestä. Helppoja tehdä ja maukkaita, kannattaa kokeilla. Maku paranee jos annat niiden vetäytyä jonkin aikaa jääkaapissa.. Näitä oli mukava kokeilla näin joulun aikaan sillä reseptiin tuleva kaneli sai kodinkin tuoksumaan joululta :)
Tästä ohjeesta tulee 6kpl.
125g voita
1 kpl banaania
100g vehnäjauhoja
1/2 tl kanelia
1tl leivinjauhetta
2 kpl kananmunia
50g hienoasokeria
Vatkaa sokeri ja kananmunat ilmavaksi vaahdoksi kulhossa. Sulata voi haalean lämpöiseksi. Muussaa banaanit. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita kaikki aineet kananmuna-sokerivaahdon sekaan, nostele kunnes taikina on tasaista.
Jaa taikina muffinssipellillä oleviin paperivuokiin. Ja paista 180 asteessa noin 12-15 minuuttia kunnes kakkuset ovat kullankeltaisia päältä.
Koristele kakkuset vesitomusokeri seoksella ja ripottele päälle nonparelleja.
Tässä Muffinssipelti (linkki)
ja tässä vuoat joita käytin (linkki)
Kommentit