Näiden banaanikakkusten reseptin olen myös napannut talteen eräästä ruotsalaisesta lehdestä. Helppoja tehdä ja maukkaita, kannattaa kokeilla. Maku paranee jos annat niiden vetäytyä jonkin aikaa jääkaapissa.. Näitä oli mukava kokeilla näin joulun aikaan sillä reseptiin tuleva kaneli sai kodinkin tuoksumaan joululta :)

2122712.jpg

Tästä ohjeesta tulee 6kpl.

125g voita

1 kpl banaania

100g vehnäjauhoja

1/2 tl kanelia

1tl leivinjauhetta

2 kpl kananmunia

50g hienoasokeria

Vatkaa sokeri ja kananmunat ilmavaksi vaahdoksi kulhossa. Sulata voi haalean lämpöiseksi. Muussaa banaanit. Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita kaikki aineet kananmuna-sokerivaahdon sekaan, nostele kunnes taikina on tasaista.

Jaa taikina muffinssipellillä oleviin paperivuokiin. Ja paista 180 asteessa noin 12-15 minuuttia kunnes kakkuset ovat kullankeltaisia päältä.

Koristele kakkuset vesitomusokeri seoksella ja ripottele päälle nonparelleja.

Tässä Muffinssipelti (linkki)

ja tässä vuoat joita käytin (linkki)

2122709.jpg