Löysin HELLAPOLIISIN SIVUILTA (linkki) mukavan tuntuisen ohjeen. Maukasta oli.

Ohje kopsattu suoraan hellapoliisin sivuilta.


250 g voita tai margariinia
6 dl vehnäjauhoja
8 rkl sokeria

Täyte:
100 g voita tai margariinia
1 dl ruokotomusokeria
2 tölkkiä (= 800 g) kondensoitua maitoa

Kuorrute:
200 g maitosuklaata

Nypi rasva ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi, lisää sokeri joukkoon.
Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, pistele haarukalla.
Paista 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

Mittaa kattilaan voi, ruokotomusokeri ja kondensoitu maito, keittele miedolla lämmöllä koko ajan hämmennellen viitisen minuuttia. Varo polttamasta pohjaan.
Voit keittää seosta myös vesihauteessa.
Anna seoksen jäähtyä, silloin se jähmettyy ja on paremmin levittyvää.
Levitä seos jäähtyneen pohjan päälle ja nosta kylmään jähmettymään.
Kun pinta tuntuu tahmaiselta, mutta kiinteältä, sulata paloiteltu maitosuklaa lautasella esimerkiksi mikrossa puolen minuutin jaksoissa.
Levitä sula suklaa pinnalle.
Leikkaa pieniksi paloiksi, sillä kovettunutta suklaata on myöhemmin vaikea leikata.
Nosta kylmään.

Nämä on helpoin syödä käsin :)