1320934547_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Isänpäivän kunniaksi tällaista kakkua.

Pohja:

Suklaahippukeksejä murskattuna

50g sulatettua voita

1320934588_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suklaatäyte:

1prk Flora vispi

1 suklaalevy, käytin taloussuklaata mutta kaikki suklaat käyvät

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

5kpl liivatelehtiä

tilkka vettä

Sulata suklaa vesihauteessa. Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita sulatettu suklaa ja maustamaton tuorejuusto ja lisää tähän sekoitukseen flora vispi.

Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä ja sulata ne kuumaan vesitilkkaan.  Kaada sulanut liivate ohuena norona täytteen joukkoon.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Vanilja täyte:

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 prk (4.5dl) màrsan vaniljakreemiä (valmista) ostan tätä ruotsin puolelta, mutta saman asian ajaa tämä http://www.ekstroms.fi/p24-tuoteinfo.php?tn=421690. Jos teet vaniljakreemiä jauheesta, jätä se löysähköksi, jotta se sekoittuu tasaisesti vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa.

5 liivatelehteä

tilkka vettä

Vaahdota vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää marsan vaniljakreemi vaniljakastikkeen sekaan.

Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä ja sulata ne tilkassa kiehuvaa vettä. Kaada liivateseos ohuena norona täytteen joukkoon ja kaada suklaa täytteen päälle varovaisesti.

Maku oli mielestämme todella hyvä, vaniljainen täyte oli hyvä pari täyteläisen suklaan kanssa, suklaa täytteen makeus kumoutui juuri sopivasti vanilja täytteen ansiosta. Maistui ihan jacky-makupalalta tai vastaavasti paula lehmä-vanukkaalta :)

Tätä meillä tehdään uudelleenkin

Sini 3-vee laittoi koristeet kakun päälle :)

Hirvikoriste on tehty marsipaanista.

1320934634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e