Viikonlopuksi ja loman loppumisen kunniaksi tehty kakku :). Pääsiäinen ja kevät taitavat näkyä jo tässä kakussa väriensä ja raikkautensa puolesta.


Pohja:

½pkt Digestive-keksiä murustettuna
n.50g sulaa voita

Murskaa keksit muruiksi ja sekoita keksimurun sekaan sulatettu voi, taputtele keksimuru-voiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa että valmistat täytteet.

Täyte 1. Mangotäyte.

1prk Flora vispi

2 prk Semperin mangososetta

tomusokeria maun mukaan

5 liivatelehteä

loraus vettä

Vaahdota flora vispi ja sekoita vispin sekaan mangosose ja tomusokeri. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä ja sulata ne sitten kuumassa vesitilkassa. Lisää sulatettu liivateseos ohuena norona täytteen joukkoon ja sekoita hyvin sekaisin.  Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle.

Täyte 2. Vaniljatäyte

1prk flora vanilla vaahtoutuva vaniljakastike

2-3rkl vaniljakreemijauhetta

1prk vaniljanmakuista rahkaa

5 liivatelehteä

loraus vettä

Vaahdota ensiksi vaniljakastike vaahdoksi ja lisää sekaan vaniljakreemijauhe ja vaniljan makuinen rahka. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä ja sulata ne vesitilkkaan. Kaada sulaneet liivatteet täytteen joukkoon ohuena norona kokoajan sekoittaen. Kaada täyte päälimmäiseksi vuokaan ja nosta kakku jääkaappiin hyytymään.


Anna kakun tekeytyä jääkaapissa ainakin vuorokausi, mitä pitempään kakun malttaa vetäytyä sen paremmalta maistuu :)